desember 2011

Arizona!

fail. har ikke oppdatert i det hele tatt...
Oh well, når har jeg forlatt Arizona og befinner meg i Palm Springs! Her er jeg på ferie med tante, onkel og fettere! :-)

det blir en kjapp og enkel oppdatering, med masse bilder!:
- Grand Canyon: AMAZING
- Julaften: første dag jeg har hatt hjemmelengsel her, men det gikk over fort (takk og lov)
- 1.juledag: gaver! fikk gaver fra folk jeg ikke har møtt før, kleint.. hehe setter jo pris på det! :)
Grand Canyon!


Snøball krig! De lagde hjemmelaget sne så jeg ikke skulle ha hjemmelengsel :-)

Karakterer

Her er karakterene mine for første semester! 

Er veeeeldig happy! Spesiellt siden jeg var sikker på at jeg kom til å få D i Engelsk (siden jeg ikke leverte inn oppgaven i tide, den var verdt kjempemye på karakteren). Hadde jeg fått karakteren D hadde lånekassen trukket stipendet mitt, eller gjort det om til lån... så jeg er LETTET.

Btw, den personen som driver å spammer kommentarfeltet mitt med masse dritt: slutt. jeg sletter det uansett. 


Hei

Hei hei 

Nå er jeg fremme i Arizona etter en biltur på 7 timer. Eller, de fleste visste vel ikke engang at jeg skulle til Arizona på grunn av min dårlige blogging. Men anyways, her er jeg da. Siden sist gang jeg blogget har det egentlig ikke skjedd så mye, går i det vanlige: skole, fotball, lekser, sove. Har heller ikke tatt så mange bilder, men jeg har store planer om å lage en film fra juleferien :-) 

Vi har spilt de to første fotballkampene våres, den første vant vi lett 3-0, men så tapte vi 6-0 mot "rivalen vår". Jeg er forresten en av kapteinene på laget! :)

Vi fikk juleferie på fredag og har fri helt til 9.januar. 

I går klarte jeg å glemme nøkkel så jeg satt utenfor huset i halvannen time, uten jakke og det begynte å regne.. Jeg mener, det regner aldri her og akkurat den dagen jeg står ute regner det så klart. Men så kom postmannen med julegaver til meg så da ble jeg glad igjen ! :-) 

Nå er jeg som sakt i Arizona, og her skal jeg være frem til 27/28 desember før jeg drar å besøker tanten min og blir der til over nyttår. Kommer nok til å oppdatere en del de kommene dagene, skal blant annet til Grand Canyon! Og det er ikke så mye å finne på her, hehe.

Men det blir veldig rart å ikke feire jul med familien min, savner dere 


hits