oktober 2011

happy halloween

THE AMERICAN WAY:

You like?


THIS IS NOT OKAY

Gikk inn på yr for å skjekke værmeldingen, jaa alstå, 8-9 grader? Trodde lissom at California var varmt hele året, lol, Nei, fail. Det som er morsomt er at jeg er den som fryser mest av alle vennene mine. 

This is not okay: 


(mener mot slutten av uken, jeg er ikke missfornøyd med 20 grader.)

 

Lover å komme sterkere tilbake med bloggingen i løpet av helgen. 
Hvis noen lurer (les: mamma, mormor haha) så ble jeg ikke ferdig med Macbeth, jeg prøvde, 3 døgn med 4 timer søvn.. jeg er trett! 

 

Goodbye freedom

Har fire sider study guide (spørsmål) om Macbeth som er due på fredag, kill me. Læreren min forventer ikke vanlige svar, nei han skal ha svaret, quote som svarer til det du svarte og en kommentar på quoten. Noe som tilsvarer at hvert eneste spørsmål er ca en paragraf lang. Så dette er hva jeg kommer til å gjøre hele uken + soccer tryouts, og det er ikke engang sikkert at jeg får spille varsity. FML


Bare 112 spørsmål, ja jeg talte dem..


HOMECOMING DANSEN I GÅR VAR GØY! :)
Blogger om den en gang jeg ikke har lekser. hehehe 
School spirit & Homecoming game

Er det noe norske skoler trenger så er det school spirit! Gjøre skolen morsommere. Denne uken har vi hatt spirit week på skolen, det vil si at det er et tema hver dag og man kler seg der etter. 
Monday - mad for plad (eller noe, ruter hvertfall.)
Tuesday - brest cancer awareness day, kle deg i rosa
Wednesday - twin day
Thursday - 70's day
Friday - spirit day, kle deg i skolen farger: begunder rød og gull
Jeg kledde meg bare ut på onsdag, og i dag. Er ikke så mange som kler seg ut, men en del og det er gøy:)

Meg, Lindsay - twin day 

Den siste dagen, fredag, er det et pep rally. Dette går ut på at alle samles i gymsalen og man blir underholdt, haha. Det er veldig mye engasjement av elevene. Siden skolen min er så stor så bli vi delt inn i tre, men jeg gikk på alle.. hehe :-)


Ja.. jeg satt på gulvet 2 av gangene

I løpet av rallyet presenterer de de forskjellige trinnene, så folk buer osv. når de roper opp freshman (9.klasse), når de roper opp freshman synger også alle "go home freshman go home.",  sophomore (10.klasse), og juniors (11.klasse), men når det kommer til seniors tar det av: 

Så har vi cheerledere ogsånt: 

Og football spillerne underholdt litt, det var sykt morsomt!

Seniors 2012 ! 

Så var det tid for vår homecoming football game! Her skal homecoming queen kåres og det er en parade under half time. GO BULLDOGS! 

Meg, Morgana og Jackie. Vi er utvekslingsstudenter på skolen min, begge er fra Brasil

Meg, Fausto

Parade under half timeEn av mine bestevenner her ble kåret til homecoming queen! 
Meg, Lindsay 


Det var det for denne gang, i morgen er det homecoming dance, det blir gøy! 

Caramel Apples

Her en dag lagde vi caramel apples, de ble helt sinnsykt utrolig gode. Definitivt en ting jeg har lyst til å lage igjen. 
Ser det ikke godt ut?! 

We are the class of 2012 Don't you wish you were one-two?!

Husker dere at jeg blogget om tiedyeing av t-shorter? På fredag så brukte vi dem :) Alle seniorene tok et Panoramic Picture, det var mange grupper som skrev diverse senior 2012 sayings. Jeg var i den største med hele 70 personer! Så de holdt av hele den øverste raden til oss og sånt :) Her er noen bilder:

Tiedyeing

Resultatet, 1/3 av dem..

Ca halvparten av oss, etter at vi hadde tatt bildet, tribunen var egentlig helt full. 
"We are the class of 2012 Don't you wish you were one-two?"  

Jeg var A, haha, Nr 9 fra venstre. Midterm report cards

Karakterene mine fra første kvartal! Her er det slik at man måler karakteren i prosent, ALT man gjør blir "graded" så det vil si lekser, quizes, oppgaver i timen, og prøver. I to av klassene mine får man også karakter på hvor fin binderen (perm/notebook) ser ut. Det er også sånn at de karakterene jeg fikk dette kvartalet blir stående så når man får semester karakter så blir den et gjennomsnitt av karakterene vi fikk i 1 kvartal og 2 kvartal. 

En liste som Explorius sendte meg når jeg drev med søknaden sa følgene: A+ = 6, A=5, B=4. Så kan vel si at jeg er fornøyd med karakterene mine så langt, eller, ikke Engelsken, men jeg skal jobbe for å få den opp - i hvert fall til en stabil B. 

Matten går hvertfall bra, hehe *skryt* Bilde ble litt utydelig, i alle fall, på Unit 3 test så fikk jeg 101,58% av 100% mulige og på Benchmark-Midterm (tentamen på en måte) fikk jeg 105% av 100% mulige. 

Vet ikke om folk er interesserte i innlegg som dette, det er vel egentlig ganske kjedelig å lese? Hva vil dere at jeg skal skrive om? Vurderer å ha en spørsmålsrunde..  Setter STOR pris på tilbakemeldinger ! 

 


Update

På tide å blogge litt igjen! Denne uken har vært kjempe deilig, har bare lekser i matte og de får jeg gjort når vi har dødtid på skolen. På mandag hadde vi fri fordi det var Colombus day, digg! Ellers er skolen dekorert i plakater for tiden, de som er nominert til homecomming king and queen har hengt opp masse plakater for å få stemmer i tilleg til at vi har spirit week og homecomming til uken så det er masse plakater for det også! :) I morgen er det fredag, deiliiiig! Vet ikke helt hva jeg skal gjøre i helgen enda, men jeg skal hvertfall sove, mye, hehe. 

På lørdag var vi på en pumpkin farm, gøy:)


Big enough for you? 

Football Game

På fredag var jeg på min første football game, sykt gøy! Vi spilte mot ekre fienden vår, Quartz Hill High School, og vi hadde ikke tapt på 3 år. Kampen startet kjempedårlig, de fikk 3 touchdowns og hadde 20 poeng ved half time. Stillingen var altså 0-20 til dem. Men så skjedde det noe, og vi fikk 3 touchdowns og 21 poeng, så vi ledet! Alle tok helt av på tribunen og football spillerne tok av på side linjen. Folk sa at om alt gikk dårlig, var sesongen reddet så lenge vi vant denne kampen. Det var 8 sekunder igjen, noe jeg ikke forsto skjedde på banen og Quartz Hill scorte. Silence. 

Så det var kipt, men veldig gøy å være på kampen :) 


Litt lættis at jeg (prøver) å forlkare hva som skjedde under kampen, når jeg ikke forsto 1/5 engang.. 

På lørdag dro jeg og vertsfamilien min til Santa Clarita på en pumpkin-halloween greie, blogger om det senere! 

 

Fra 30 til 13

Høsten har offisielt nådd California nå. I dag var det hele 15 grader ute, hehe, jeg tenkte jo ikke over det så jeg tok på med t-skjorte, sykt smart. Jeg frøys hele dagen, og i og med at skolen min er en uteskole, så er det ikke noe sted å varme seg heller. Og det som er så rart, er at i helgen var det over 30 grader her, så det er en ganske stor forandring. Jeje, får dra på shopping daaa:-) 

Trodde jeg var i California..

Hehe, har ikke så mye å si. På fredag er det midterm, altså halvveis i semesteret! Og jeg skal på min første football game! Gleder meg :D 

Weekend in LA

Som sakt har jeg tilbrakt denne helgen med familien min som bor i Santa Monica. Det var kjempehyggelig å treffe dem igjen, i og med at de bor her nede ser jeg dem ikke så ofte. På fredag slappet vi bare av, spiste verdens beste taco! haha, onkelen min lager så god taco at den er verdt å blogge om :-) Så på lørdag hadde begge fetterne mine fotballkamper, så vi så på dem etterfulgt av litt sightsing. Så i dag syklet vi til stranden, ja - ganske digg at det er en 10 minutters sykkeltur til beachen. Etter det syklet vi til Farmers market og så hjem. Alt i alt en veeeeeeldig hyggelig helg! :) 

Og ja, de har to skilpadder i hagen, hvor awesome er ikke det?! 


Meg og mine fettere, i golfbilen de bruker når de kjører rundt i nabolaget

Jeg er dårlig på å ta bilder, skal virkelig skjerpe meg - kommer til å angre om jeg ikke begynner å ta flere bilder..

Håper alle hadde en fin helg! :-)
(jeg er ikke misunnelig i det hele tatt på at dere har høstferie, min første ferie er først i slutten av november, etter 4 måneder med skole, wiihii)

 

hits