september 2011

Hei

Titter innom bloggen for å fortelle at det ikke blir noe blogging denne helgen. Jeg skal nemmelig besøke familien min i Los Angeles! :D Gleder meg, tror det er 2 år siden jeg sist så dem. I dag har jeg og noen venner drevet med tiedyeing, altså farge t-shorter. Vi skal ta et panoramic picture om ikke så lenge. However, dere får vente litt  på resultatet. Lover å blogge når jeg kommer hjem igjen.


Nå skal jeg øve på geometri og civics prøve og gjøre engelsk lekser. Highschool <3 får vite om prøvene en dag før man har dem..

Universal Studios

Denne helgen har vært bra! På lørdag var jeg med Gigi og Lindsay, to kjempehyggelige jenter.

Gigi, Lindsay, Meg

Vi lagde kake, kult eller hva?

På søndag dro alle utekslingsstudentene til Universal Studios! FUN :-)  De har laget en hel "by" som de bruker som filmset.

Fake foss

Frustrerte fruer!!

Wisteria Lane


Rett utenfor Universal Studios er det en handle/resteurant gate, City Walk:


NAM

YougurtLand (is)

Gustavo (Brasil), meg

60 dager

California time: 8:46

Dette innlegget skulle egentlig  vært publisert i går, men blogg.no ville det annerledes.

I dag er det 2 måneder siden jeg sto på Gardermoen for å si hade til verdens beste familie. Veldig rart å tenke på at det er to måneder siden jeg har sett dem, og jeg savner dere hver dag. På den andre siden har jeg det veldig bra her nå. Skolen blir bare bedre og bedre, Engelsken blir bedre - henger mer med i samtaler. 

Denne uken har jeg vært litt syk, noe alle i Palmdale har vært, ikke noe verre en forskjølet/influensa, i dont know. 

Når jeg kom hjem fra skolen på mandag kom jeg hjem til et hus som var fult pyntet til Halloween, altså det er 1,5 måneder til, got to love America. 

Og når jeg kom hjem fra skolen på tirsdag fikk jeg en STOR PAKKE fra Norge! Tusen tusen takk, ble så glad :D Den var fylt med masse norsk sjokolade, godteri, knekkebrød, og magasiner.


Webcam bilder er jo... kult?

naaaaaaaam <3

Jeg har også begynt på fotball nå, med skolen. Eller det er fall conditioning, da. Det vil si at vi skal komme i form til tryouts. På mandag var det så varmt at jeg holdt på å besvime, seriøst. Så nå har vi (jeg) fått steng "diett" på de dagene vi har trening: Frokost - snack (eple) - Lunsj - snack (banan/sandwich) + at jeg må drikke 1-2 liter vann på skolen, før treningen starter. Og hvis noen lurer å løper vi helt sykt mye på treningene, den første uken brukte vi ikke engang ball, vi løp i 2 timer.. Og ja, skolelaget vårt er visst veldig bra, de regner med å vinne serien og kvalifisere seg til state, det blir gøy! 

Når det kommer til skole så ble timeplanen min endret, great. Etter 6 uker så finner de ut at de vil ha med i 4th period civics, i stede for 6th period. Vet ikke helt hvorfor, men læreren ville det. Hun mener det er et bedre miljø i 4th, selv om jeg digger folkene i 6th.. oh well. Det hjalp hvertfall, gikk fra C+ til A på en uke. Og fikk A+ på mitt første essay! Og mamma, du kommer til å bli glad for å høre dette: i og med at vi tar så sinnsykt mye notater på skolen, og har håndskrevne lekser så har håndskriften min forbedret seg, haha av alle ting. I Engelsk så leverer vi inn arbeid på 10(+) håndskrevene sider weekly, det blir en del. 

Nå er det endelig helg, blir deilig å sove ut! I dag skal jeg møte noen venner og slappe av før det blir Universal Studios på søndag, gleder meg ! 

 

VEGAS

California time: 16.12

What happens in Vegas, stays in vegas. Så jeg kommer ikke til å skrive et innlegg om det. JUST KIDDING, here we go: Vi dro til Vegas fredag morgen, gry tidlig, planen var å dra torsdag kveld, men vertsfaren min hadde en volleyballkamp (han er trener) så i stedet dro vi klokken 5 AM fredag. Selve grunnen til at vi dro til Las Vegas var fordi niesen til Luken (vertsfar) skulle gifte seg. Bryllupet vi var i var mye finere enn de jeg har vært i tidligere :-) Når vi var i bryllupet kommer en jente opp til meg og spør om jeg er den norske utvekslingsstudenten, og det var jeg jo, så sa hun at hun var en utvekslingsstudent fra tyskland! Så da slapp jeg å være loner haha. Vi dro ganske tidelig fra bryllupet, siden barna var trøtte, så da dro jeg og Katie (vertsmor) til The Strip. Hvis man synes Times Square er kult, dra til Vegas, sykt stort  - vi gikk rundt fra 11-1 og fikk sett kanskje 1/4 av det som var. Selv om jeg er under 21 så var det skikkelig gøy å være der, det å se på gale mennesker er jo gøy, Ikke sant? haha jeg digger det hvertfall. Las Vegas er definitivt et sted jeg skal tilbake til! 
Las Vegas

Da stikker jeg til Vegas, take care :-)
Pictures

Her er bildene jeg lovet dere :-) 

Vi fikk en perle pr. runde vi gikk, og etter hver mile (us) fikk vi en gull perle. Patriotisk som jeg er lagde jeg min i Norge sine farger :-) 

Go Bulldogs!Dårlig bilde, men er her alle matte klasserommene, som dere ser er den en del, ikke uten grunn - det går 3300 elever på skolen..

Litt av skolen innvendig 

The commons, her er vi i lunshen/ chiller i pausen 

Som dere ser er skolen min veldig åpen, noe som er kjempe deilig. Tør ikke tenke på hvor trangt det hadde vært om det hadde vært ganger! Den eneste nedturen er at vi ikke har skap... 

Relay for Life og High School

I går ble jeg med noen venner på Relay for Life, det er et arrangement som samler inn penger til kreft saken, altså det å forske på kreft og finne en kur. Det ble avholt på football banen, og meningen var at vi skulle sove i telt ute, men værgudene ville det annerledes for det regnet helt sykt mye, og masse lyn og torden. Så alle fikk lov til å sove i gymsalen! MEN, plutselig kommer en kjørende opp til football banen med masse soveposer, bagger osv. Da fikk vi plutselig beskjed om at vi ikke kunne sove der allikevel, så i stede for at folk gikk og hentet sine egne ting, tok de alle tingene våres å la det i en stor haug på bakken. Ikke lurt å gjøre det mot amerikanske tenåringer, de klikket mildt sakt. Haha. I tillegg så fikk vi plutselig beskjed om at vi kunne sove i gymsalen allikevel... 

Uansett så var det veldig koselig å være der, møtte mange nye mennesker og ble bedre kjent med de jeg allerede kjenner. På kvelden tok jeg bilder av skolen, så nå får dere sett litt av den også, enjoy! 

Jeg laster opp bildene i morgen, blogg.no gidder ikke å laste opp bilder nå..

It's Friday!

California time: 22.26

Ååå, nå hadde jeg skrevet DET innlegget, så bestemmer blogg.no seg for å klikke, thanks a lot. Da er det bare å starte på nytt: I dag hadde vi Pep Rally på skolen fordi football-laget har sin første seriekamp. Alle klassetrinnene hadde fått en farge de skulle ha på seg, Seniors (som jeg er) skulle ha på deg hvitt. 

Etter 3.period gikk vi inn i gymsalen hvor det var mange store posters osv, alle seniorene satt seg under der hvor det sto senior, juniors under der det sto juniors og så videre. Etter hvert så begynte de å presentere klassene, alle (hvertfall seniorene) buet når de presenterte freshmen, sophomore og juniors. Når de presenterte seniors skrek alle helt sykt, folk tok av. Så var det noen danser, trommer (seriøst kult), cheerleading og konkuranser før det var slutt og vi gikk tilbake til klassene våres. Jeg glemte dessverre kameraet mitt hjemme, men skal ta bilder neste gang det er :) 

I dag ble vertssøsteren min 7 år, så vi hadde et Justin Bieber birthday party hjemme hos oss! 20 barn som løper og skriker mens JB filmen står på fult er jo en ideell avslutning på skole uken. hehe :-) 

Måtte så klart pose med Mr.Bieber

ææ, bildene mine blir sykt store!! hjelp? 

 

Who said that money can't buy you happiness?


Ja, jeg vet det er sært å bli så glad for en rettetang.

 

PS. Leste gjennom gårsdagens innlegg, BEKLAGER ALLE SKRIVEFEIL! Skrev innlegget i full fart og regnet med at jeg hadde klart å skrive norsk, den gang ei. Det er flaut. Men jeg er for lat til å fikse det, så det forblir stående som en påminnelse til senere :-) 

 


Wednesday

California time: 16.36

Alt bra her i California ! Mye lekser skole og lekser, men jeg trives :-) 

De kommene ukene skjer det mye gøy, jeg skal til Las Vegas, Universal Stuidos, Relay for Life og besøke familie. I morgen har vi halv skoledag og på fredag har vi kortere timer på grunn av pep ralley, denne uken er det også spirit week. Ny kleskode hver dag,  det er gøy, selv om det ikke er så mange som faktisk kler seg ut. Nå skal jeg kjøre engelsk og matte lekser (de eneste fagene jeg får regelmessige lekser i, til gjengjeld er det en del...). Etterpå skal jeg på et møte på skolen angående soccer! :)
Sequoia National Park og Labour Day

California time: 16.45

Hei Norge!  

I går var det Labour day, noe som vil si THREE DAYS WEEKEND. Labour Day er ca det samme som 1.mai om jeg ikke tar helt feil. Det vil si at alle har fri, så vi dro opp til Sequoia National Park. Der var det en skog med gigantiske trær - de var over 1000 år gamle.

Bilde fra google. Jeg glemte kamerat mitt, men jeg skal få Katie til å sende meg bildene.

Når vi hadde vært der kjørte vi videre til Crystal Caves, det er en veldig stor gruve, som ser ganske gruve-aktig (in lack of a better word) ut innvendig, for dere som har vært i gruver før. Dette er ikke en gruve som er menneskelagd altså, den er naturlig. Det som er litt morsomt og ekkelt er at de har funnet flere menneskeskjelett der inne, hehe. 

Skulle egentlig blogge i går, men vi kom ikke hjem før midnatt, i og med at jeg må stå opp 5.30 hver dag så tenkte jeg at det var greit å legge seg med en gang. Ikke at det hjalp - jeg forsov meg en time i dag tidlig... Jeg har også funnet ut at jeg virkelig må begynne å ta vitaminer, føler meg slapp/trøtt selv om jeg sover mye. Amerikansk kosthold er ikke bra for meg. 

Og ja, i morgen blir det ikke gøy å gå på skolen. I og med at jeg var brå sikker på at Norge skulle vinne over Danmark, det går en Dansk utvekslingsstudent på skolen min, kommer til å få igjen så det holder. TAKK FOR DEN! (Hvis noen tar det jeg skriver veldig bokstavlig: nei, det blir ikke så ille å gå på skolen, jeg har en tendens til å overdrive.)

 

IKEA

California time: 21.16

heyheyhalåå

I dag dro jeg og Katie til et bryllup i Los Angeles, vi hjalp til med å fikse blomstene osv. Dette er det andre bryllupet jeg har vært i siden jeg kom hit, altså to bryllup på en måned. Ikke værst. Enda så er det et igjen, om to uker skal vi i et bryllup som finner sted i Las Vegas! Gleder meg :-)

Når vi var i Los Angeles ville Katie kjøpe Kinderegg, siden hun ikke hadde spist det siden hun bodde i Tyskland - som er over 20 år siden. Det er ikke så lett å finne dem her i USA, i og med at de  er ulovlige.. Ja, du leste riktig. Det er ulovlig å selge Kinderegg i USA. For å si det sånn, så kjøpte hun ikke bare ett eller tre, her snakker vi ca 2 bokser..

Hvis noen lurer så er temperaturen i Los Angeles ti tusen ganger bedre enn det den er i Palmdale, bilen var ikke brennende varm når man satt seg inn, og man begynner ikke å svette når man går ut. Veldig nyttig for dere å vite det, hehe.

På veien hjem fra Los Angeles stoppet vi innom IKEA, lykke! 1. Det var godt å se noe kjent igjen. 2. De har en "butikk" der med svenske matvarer! Så jeg kjøpte knekkebrød, marabou melkesjokolade, bilar, svenske kjøttboller (lage middag til v-familien), og svensk kanelbolle. De hadde også mye annet der, når norsk mat ikke er tilgjengelig, er svensk mat en god erstatter - alt er bedre enn amerikansk mat, haha. 

I kveld skal jeg bare slappe av, skulle egentlig på kino, men så skulle jeg ikke like vel. I steden kjøpte jeg en ghd rettetang som kommer i posten om noen dager, gleder meg :D Og ja, hvis noen lurer så er ghd 1000 kr billigere her, kupp! I morgen blir det kirken og shopping, gleder meg til å bruke litt penger :-)Importert fra Kina?Heaven

Ps: Hvis noen lurer så smaker amerikansk sjokolade, brus, egentlig godteri generelt ikke godt! Så hvis noen i LA området vet hvor man får kjøpt Solo, pliiiiis si i fra. Hehe 

hits