juli 2011

Jeg sitter på flyet om 25 timer

Nå er det bittelitt mer enn et døgn til jeg drar til USA! Dagen jeg har ventet på i over et år, dagen jeg har drømt om i 4 år... Dagen jeg kommer til å forlate alt som er kjent for så å sette kursen mot nye opplevelser, på både godt og vondt.

Visumet er i boks, visa kortet har kommet, flybilettene er her og jeg er nesten helt ferdig med å pakke! Denne dagen skal nytes med familien, det vil bli tøft å reise i fra dem. 

///weheartit

 

It is not Goodbye, it´s see you soon ♥Hvis én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen

 En rød rose for å vise kjærlighet til de pårørende, en hvit rose for å vise sorg ovenfor de omkomneFlybiletter

I går fikk jeg flybilettene mine på mail, så nå er det helt sikkert at jeg skal dra 29.juli! Jeg gleder meg sånn!! Alt virker enda mer virkelig nå, nå vet jeg når jeg kommer til å møte vertsfamilien min, og jeg vet hvor jeg skal mellomlande and so on..

Flyruten min:

Oslo - New York 29.juli

New York - North Carolina 1.august

North Carolina - Los Angeles 1.august

- Flyet mitt fra New York til North Carolina går klokken 5 AM, så jeg må nok dra fra hotellet i 2-3 tiden. hehe :)

meg, julie, mathilde

 


Ambassaden

I går dro jeg til den Amerikanske ambassaden i Oslo for å få visum. Til dere som ikke har vært der enda: belag dere på mye venting. Jeg kom 9.15 og kom ikke inn på ambassaden før 11.30. Så var det enda litt venting inne, ca 1 time, før det var min tur. Intervjuet varte i 2 minutter, det var på Norsk, ikke noe å grue seg til.

Over til noe annet, nå har jeg laget nytt design, og det har jeg laget selv! I motsetning til mitt forrige.. Er ganske fornøyd, det er veldig enkelt og det er heller ikke noen header.  Det eneste som plager meg er at jeg ikke vet hvordan jeg skal fjerne de grå prikkene til høyre. Så hvis noen vet det kan dere gjerne kommentere under :).

 


Nå er det bare 9 dager til jeg drar!

me gusta!

I og med at jeg skal til USA, 1 dollar = 4 nok

koster

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

Idyll

barcelona

Hola chicas/chicos

Siden sist gang jeg blogget har jeg vært i fantastiske Barcelona! Spania er favoritt landet mitt på alle måter, og byen Barcelona er utrolig fin, definitivt et sted jeg skal tilbake til.  

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Nå skal jeg slappe av på båten i noen dager, så drar jeg hjem og blir i  to uker før jeg setter kursen mot USA! Håper alle har en fin sommerferie så langt :-)

hits