juni 2011

highland high school

Jeg har visst hvilken skole jeg skal starte på til høsten ganske lenge nå, men jeg kan jo fortelle dere litt om den :-) Skolen heter altså Highland High School og ligger i Antelope Valley School District og byen Palmdale, om det sier dere noe. Palmdale ligger, som skrevet i tidligere innlegg, ca en time fra Los Angeles.  På skolen går det 4000 (!!) elever i følge wikipedia og maskotten er en Bulldog. Skolefargene er mørk rød, hvit og gull, om jeg ikke tar helt feil. Finner ikke noe fint bilde av verken skolen eller maskotten, så tar et bilde fra google maps, igjen..

Skolen sett ovenifra: 

<img src=

Skolen sett forfra:

vertsfamilie!

Da har jeg endelig fått vertsfamilie! :-)

Familien virker perfekt, og veldig hyggelig! Har ikke tenkt til å si så mye om dem enda, får vente til jeg har snakket med dem først. Vil ikke bare legge ut om dem lissom.. Foreldrene er ganske unge, 28 og 33 år og de har 3 barn på 6, 4, og 2 år. De bor i byen Palmdale, California (ca 1 time fra Los Angeles). Jeg gleder meg til å dra nå! 

 

Nabolaget mitt (google maps)

Image and video hosting by TinyPic

informasjonsmøte

Tenkte jeg skulle kopiere inn innlegget om informasnjonsmøtet til denne bloggen, det er jo greit å ha her. Jeg har også fått fikset designet mitt sånn at det står på norsk og ikke svensk, og ny header er på vei!

 

22.5.2011

I dag har jeg vært på et veldig informativt ?pre deparure meeting? med Explorius og veldig mange andre utvekslingsstudenter. Møtet startet egentlig 9.30, men jeg trengte ikke å være der før klokken ett siden jeg hadde tatt SLEP-testen fra før.

På møte fikk vi mye informasjon om regler, soft landing campen i NY og annen viktig informasjon. Det var også en del representanter fra USA der, som også informerte om lover i USA, hvordan amerikanere tenker, og diverse andre ting. Med på møtet var også tre tidligere utvekslingsstudenter som fortalte om sine opplevelser.

Alt i alt et veldig nyttig og fint møte. Nå gleder jeg meg enda mer til å dra!

Image and video hosting by TinyPicPernille, Maja, Stine, Ingrid, Julie, Meg (tok bilde fra pernille)

sol sol sol

Jeg gikk inn på yr.no for å skjekke værmeldingen for Palmdale, byen jeg skal bo i til høsten. Og jeg sier ikke nei takk til dette:varmt og godt :-)

tilbake

Okay, så jeg fant ut at jeg liker blogg.no best. Ikke at jeg har blogget så mye på den andre...

Har fått nytt design! Det eneste jeg skal endre er bildene i headeren, ellers er jeg veldig fornøyd. Regner ikke med at det blir  noe problem at det er litt svensk her og der.. :-)

 

Toodles

 

 

hits