april 2012

Palmdale come back to me

My town. For realzz. Ratchet. 

 

 

There comes a time...

Hei sann! Jeg forbedrer meg, bare en uke siden sist. hehe. Forresten, følg meg på twitter @annetheforeign :-) 

Det er egentlig ikke noe å blogge om, jeg har skrevet om alt jeg gjør før så det er vanskelig å komme opp med noe nytt og interessant å skrive om. Jeg husker ikke engang hva jeg gjorde forrige uke, tror det var mye skole. Men jeg kan jo skrive om en vanlig dag - som dagen i dag var. 

Dagen starter klokken 5.30, jeg må stå opp og dusje, fikse meg, spise, pakke lunsh før jeg går ut døren klokken 6.45. Da går jeg ca 30-50 meter over til kirken hvor Lindsay venter på meg (siden hun har kirke hver eneste morgen) så kjører vi til skolen. Enten så sitter vi i bilen til first period starter eller så går vi til Ms.G sitt klaserom. Første time er matte, liker læreren, og folkene, så det er en helt grei start på dagen. Second period er Art 1, jævlig kjedelig time, gjør så og si bare kjedelige ting der, men jeg får hvertfall gjort litt lekser så da slipper jeg å ha så mye når jeg kommer hjem. Så har vi break i 10 minutter før third period starter. Da har jeg economics of business, kjempe kjedelig - men nyttig. Liker heller ikke de jeg sitter med så det er litt kipt. Enten så går jeg og setter meg med noen andre, eller så gjør jeg leker også i denne timen. Så forth period er ASB, som er nesten som elevråd. Bortsett fra at man har det hver eneste dag, lager posters osv. Jeg er kjempe glad for at jeg valgte å ta den klassen! Etter det er det lunsh, da drar vi enten ut fra skolen eller så sitter vi i "the commens" som er kafeteriaen, på en måte. Jeg sitter på et bord som er midt i og det er kjempe mange som sitter der. Vi slår sammen to bord så går folk fra og til. Skjer nesten alltid noe morsomt. Her om dagen var det en jente som kastet en boks med rømmedressing som åpnet seg nedover bordet, trodde jeg skulle dø, folk blir jo ganske lett sure her, hvertfall når de får ranch på seg... Etter lunsh er det engelsk, british literature, weeyhey, dødskjedelig stoff men læreren er FANTASTISK så jeg overlever. Deretter i sixth har jeg psychology som er litt opp og ned. Læreren er skikkelig spesiell, så det er morsomt. "eww, sit your mug down"  Elev: "are we writing this down?" Lærer "no.. no you are writing this down"  "what have you been smoking? are you on crack?" Så er dagen slutt, enten så må jeg bli igjen og drive med asb eller sådrar jeg hjem/ut men venner. 

Taadaa! Det er altså dagen min! 
Bilde fra i dag når vi dro for å spise lunsh.
Meg-Yuling-Lindsay 

 

Fant forresten dette på ueksingstudent gruppen på fb, så hvis det er noen som lurer på hvordan det føles (fra tid til annen - jeg har det kjempebra) etter å ha vært her i litt over 8 måneder: 

There comes a time when you have seen enough, you know enough, and you have had enough. There comes a time when you get tired of everything, nothing is fun anymore, and even your good friends can't cheer you up. There comes a time when the voice of the people you have not seen in months makes the biggest smile on your face, but when you realize they are not there, your smile fades. There comes a time when talking to these people are your only comfort, and when they are asleep, and you are awake, you feel trapped in time. There comes a time when you want time to speed up, graduation to be over, and sitting on the plane heading back home. There comes a time when you are glad you chose to be an exchange student, but you have been through enough, and the thought of seeing your family again makes you happier than ever. 
- Jonas Hellevang 

Nå skal jeg se på Gossip Girl xoxo 

hits