april 2011

Sommeren er på vei!

I dag har det vært varmt ute! Så jeg tok med meg pledd, macen og naturfagsbøker ut på terrassen, i stedet for å sitte inne på rommet mitt. Savner den tiden da det faktisk var uvanlig å gjøre lekser i helgen. På grunn av at det var så varmt trengte jeg bare å ha på meg shorts og t-skjorte. DIGG!

BEVIS, Grunnen til at jeg viser "inne" temperaturen er fordi jeg tok den med ut i og med at den ute greia ikke virker. Regner med at den gikk litt feil, så det var ca 23 grader! 

Og til slutt, HEIA LSK !Har det vært like varmt hos dere i dag? 


Cya soon

Begynner å bli en stund siden jeg har oppdatert, men på USA fronten skjer det så og si ingen ting. Håper jeg snart for vertsfamilie, så brikkene faller litt på plass. 

Jeg blir forresten veldig overasket og glad når jeg ser at dere følger meg på bloglovin, uten at jeg engang oppdaterer! Creds til dere, så skal jeg bli flinkere til å blogge. Som jeg tidligere har skrevet, jeg svarer mer enn gjerne på spørsmål så hvis dere skriver mail-adressen deres i kommentaren (feltet) kan jeg også svare på mail. Ellers så svarer jeg på bloggen din, om du har blogg, eller i et innlegg om du ikke oppgir mail- eller bloggadresse :) 

Jeg kommer til å savne Norge

                      /// weheartit

edit: det jeg mente med overskriften var at jeg kommer til å blogge snart igjen :) Ser nå at den ikke passet helt, men det får gå.
hits