mars 2012

Jævlig dårlig blogger

Hei hei, hvis noen i det hele tatt fortstatt stikker innom bloggen min. Hehe. 

Den siste måneden har vært kjempebra, jeg koser meg her i California! Er vel egentlig ikke noe super spesielt som har skjedd, men jeg er veldig godt inne i det amerikanske live nå, og det begynner å gå opp for meg at jeg faktisk skal hjem om 62 dager!! Veldig blandet følelse, på en side er jeg veldig klar for å kommer hjem til Norge, møte igjen familie og venner. Ikke minst spise norsk mat, hehe. Men på den andre siden kommer det ti å bli kjempe tøft å reise fra Palmdale. Alle vennene jeg har fått her som virkelig gjør året mitt uforglemmelig. Den verste følelsen er vel at jeg ikke vet når jeg kommer til å se dem igjen når jeg dra her i fra. Når jeg dro fra Norge visste jeg jo at jeg kom hjem om 10 måneder, men jeg vet jo ikke når jeg kommer tilbake hit. Oh well, skal ikke begynne å tenke for mye på det heller. 
Liten oppsummering om hva jeg har gjort er at jeg ble 18 år, vi hadde vårt Senior Pep Rally, Spring break - hvor jeg tilbrakte mesteparten av tiden i Santa Monica (Los Angeles), spist på buffalo wild wings (syktsyktsykt godt lol), funnet ut at jeg har blitt amerikansk og skriver "lol" alt for mye - kleint, kjøpt prom dress, funnet ut at jeg har alt for mye klær her nede og jeg har ingen aning om hvordan jeg skal få alt med hjem, fått beskjed om at pappa kommer til Graduation! Og fått pakke med masse påskegodt fra Norge! :) 

Nerd day:


Santa Monica


ShootingHawaii

For en uke siden kom jeg hjem fra Hawaii! Hvis dere noen gang har mulighet til å dra, spesielt fremtidige utvekslingsstudenter, DRA! Det var en av de beste ukene jeg har hatt her i USA, det var rett og slett kjempebra! Vi var 100 som dro, og 53 av oss var Norske! haha, score! Jeg bodde på rom med venninen min Pernille som jeg har kjent siden barneskolen. Elise som jeg møtte på soft landing campen i NY og Kamilla som er hennes venninne. 

Hvis noen lurer på hvilket selskap de burde velge å dra med til Hawaii hadde jeg valgt BeloUSA, igjen. lederne/Guidene våres var kjempebrae, de var unge og alle hadde vært utvekslingsstudenter før så de skjønte oss. 

Noe av det vi gjorde var Surfe (kunne ikke pga kneet mitt..), Snorkle, Gå opp til en vulkan (kunne ikke pga kneet..), stranda, shoppet, pearl harbor, dro til mange kjente strender, north shore. Vi hadde et ganske tett program, men det var veldig bra. Kjedet oss ikke et sekund. Det var noe som skjedde fra vi ankom til vi dro. 

Pernille, Elise, Kamilla, meg

USS Memorial Arizona

Pernille, MegHulahula show

Japaneese pose. Rommet <3En uke vi ikke glemmer :)

hits