mars 2011

I LOVE MCR

I helgen var jeg i Manchester med pappa for å se på ManUtd - Arsenal. Jeg har kanskje ikke nevnt det på bloggen, men jeg elsker fotball! Vi landet i MCR i ett- tiden, da var det rett til hotellet for så å dra opp til Old Trafford (hjemmebanen), der er det en Mega Store med alt du kan tenke deg av supporter utstyr. Det er også museum og mulighet for å få guidet tur der, i og med at jeg var der for 2 år siden droppet vi det denne gangen.
Litt av megastoren

Så dro vi videre til det sykeste kjøpesenteret jeg noen gang har vært på, der fantes alt av butikker, TopShop, Office, Hollister, River Island, HM, Jimmy Choo, Mulberry, Chanel (og mange andre dyre merker), Republic osv osv. Vi var der fra klokken 3 til klokken 10  - det sier litt. Inne på kjøpesenteret var det et eget område med barer, caféer, resturanter, Starbucks, KFC, Nando's, T.G.I Friday, Pizza Hut, Sushi sted, og mye mye mer. Det er nesten verdt å dra til Manchester kun for å besøke dette kjøpesenteret. Uten i fra ser det ut som et enormt palass, jeg fikk dessverre ikke tatt noe bilde av det men kan jo google det: The Trafford Centre. Tok noen bilder inne:

Den ene inngangen
Det siste bildet er ca halve 'food-courten', oppe og nede. Hvis man kjøpte mat fra subway, KFC, McDonalds o.l kunne man spise der, i etasjen over lå de fleste restaurantene. Som dere ser så er det h-u-g-e.

På lørdag var det tid for kamp og litt shopping i Manchester City Centre


Haha, mitt føste innlegg med mye bilder, og jeg er så amatør som det er mulig å bli på det å ta bilder så det får være unnskyldningen min :-) 

Questionnaire

Her er en utfordring jeg har tatt, korte og enkle svar så spør om dere lurer på noe. Føler jeg har svart på mye av dette tidligere i bloggen, men jeg trengte noe å gjøre. Tidsfordriv. Har forresten vært i Manchester i helgen, kommer ett innlegg fra Manchester i morgen.. eller no, når jeg har tid :-)

Hvor skal du på utveksling?

Antelope Valley, sør California, USA.

Hvilken organisasjon reiser du med?

Jeg reiser med Explorius, men har egentlig ikke sååå mye med dem å gjøre i og med at jeg reiser med Select High School programmet dems.

Hvor kunne du aller helst tenke deg å ende opp?

Så langt er jeg veldig fornøyd med plasseringen, håper selvsagt at jeg får en god familie. Krysser fingrene!

Har du fått vertsfamilie eller gjort stats/regionsvalg?

Jeg har kommet til Antelope Valley, det var første valget mitt (hadde 3 valg).

Skal du på forberedelses leir?

Ja, New York!

Hva gleder du deg mest til?

Menneskene, skolen (faktisk), shoppingen men aller mest, familien og vennene jeg kommer til å få der borte.

Hva gruer du deg mest til?

være borte fra venner og familie såpass lenge og skolen (haha)

Kunne du tenke deg å prøve en ny sport?

Ja ! jeg har allerede bestemt meg for å spille fotball der nede, i og med at fotballsesongen bare er fra november til mars har jeg lyst til å prøve, basket, volleyball, track/cross country. Har ikke bestemt meg enda, kommer ikke til å bestemme meg før jeg kommer dit, er så klart åpen for annen sport også :)

Hva kommer du til å savne mest?

Standard svar : familie og venner. Kommer nok også til å savne norsk vann, vinteren, sommeren og alt det andre jeg har i livet mitt hver dag.

Skal du på en arrangert tur med organisasjonen din?

vet ikke

Nevn fire steder du kunne tenke deg å besøke i vertslandet ditt.

Hawaii, New York, Las Vegas, Road Trip

Tror du dette blir et bra år?

Det blir hva du gjør det til, så ja! :-)

 

Kids in America

 

Random :) :) :) :) 

 

hits