februar 2012

Skada

I går startet dagen som vanlig med skole. I midten av 5th period måtte jeg dra fordi jeg skulle spille en fotball kamp. Vi ankommer skolen, varmer opp og kampen starter. Etter 1 minutt, under deres første angrep hopper jeg opp for å heade ballen. Når jeg lander, lander jeg med kroppen en vei og kneet den andre. Jeg hører at det knaser, eller no, i kneet mitt og faller på bakken. Det gjorde kjempevondt men jeg kommer meg av banen, og får is til å ha på kneet. Når kampen er over (vi tapte forresten) dro jeg til legevakten (som btw er like treig som i norge).

Når vi kom til legevakten klarte jeg ikke å gå på benet mitt så jeg måtte bli rullet i rullestol. Mens vi venter på venterommet viser de et game-show på tv hvor de spør om "in what scandinavin capital can you find the kontiki museeum and vikingship museeum"  mehehe OSLO! Var til og med en som kunne svaret så jeg ble imponert. 

Så etter 3 timer venting får jeg endelig kommet inn til x-ray. Så ble jeg tatt inn på et annet rom hvor jeg fikk krykker og en "brace" til å ha over kneet mitt. Og de sa at kneet mitt var "badly sprained" som vil si noe mellom kraftig forstuet og brist.

Jeg må bruke krykker i 2 uker og jeg skal til hawaii om en uke, yay. Dro heller ikke på skolen på fredag siden jeg klarte ikke å røre beinet mitt i det hele tatt. Så nå har jeg masse make-up work siden jeg har mistet to hele skoledager (siden jeg var på Dr. Phil show på onsdag, satt på første rad, se etter meg på tv!) + 4 skoletimer. 

klageklageklage.
Men det gjør faktisk dødsvondt, har aldri hatt en skade før, så det skjer så klart i USA i den siste kampen vår. jaja. life goes on.  

Alle legene jeg møtte var forresten kjempesnille, han ene fortale meg en blonde joke: Why are all blonde jokes one-liners? So men can understand them" haha, true story. 

æææææ, klarer ikke å rotere det hah


Vet ikke om dere ser det, men det venstre kneet mitt er ca dobbelt så stort som det høyre. 


Bonus:

Urbandictionary:

Norwegians own everyone else. Norwegians do everything better. Norwegians are the Chosen Ones.

Norwegians are smart.

Norwegians > You.

Q&A

Anonym: Men en ting jeg lurer på, underorganisasjonen din i USA, tilbyr de utvekslingsstudenter noen felles reiser i skole ferien? F. eks tur til Hawaii eller Las Vegas eller noe? I såfall, vet du om alle stedene og skal du dra på noen av dem?
- Organisasjonen min tilbyr ikke det, nei. Men det er en organisasjon (belousa) som har reiser for utvekslingsstudenter. Det er ikke sikkert alle reisene er i skole ferien, min er ikke det (til hawaii). Vet at man kan oppleve østkysten, vestkysten, new york, los angeles og hawaii om man har lyst.  


Karoline: Hva mente du med at du valgte to forskjellige plasser i CA? Går det kun ann med explorius eller går det med de andre organisasjonene og? :)
- Det går kun ann med underorganisasjonen min, Educatius International, som om jeg ikke tar helt feil, kun samarbeider med Explorius i Norge. Og du må velge "select high school" programmet.  

 

Helene: Hei :) jeg liker bloggen din veldig, godt. jeg bare lurte på om du kjøpte Iphone i USA, eller i Norge. i så fall hvordan "bruker" du telefonen når du er i utlandet, med tanke på abonement o.l.? jeg har ikke smart telefon enda, men har tengt å kjøpe det, burde jeg vente til jeg kommer til USA( skal på utveksling 12/13)
- Jeg kjøpte iPhonen min i USA uten kontrakt, så nå betaler jeg $25 i måneden uten kontrakt for unlimited talk&text. Det er vanskelig å si egentlig. Telefonen jeg hadde i norge var "friløst" fra kontrakten så det var ikke noe problem for meg å bruke den til iPhonen kom ut.  

 

Ingrid Marie: Jeg skal på utveksling til USA til høsten og jeg reiser med Explorius. Alt av papirer ol. er ferdig og jeg venter omtrent bare på å få beskjed om vertsfamilie, men jeg lurte på om du kunne fortelle litt om hvordan du har oppfattet Explorius som organisasjon? Både positivt og negativt! :)
- Jeg har oppfattet explorius som en serriøs og hjelpsom organisasjon. De er alltid raske på å svare på mail o.l. Personlig så har jeg ikke opplevd noe negatvt med dem .  

 

Kristine: Har fulgt bloggen din en god stund nå, mye fordi jeg skal på utveksling til USA etter sommeren og jeg reiser med explorious-educatius, får derfor masse bra og nyttige tips! men lurte på en ting, hadde du noe stedsvalg? eller valgte du speiselt å komme til California, eller bare område? Kjempefint med svar=)
- Jeg valgte Antelope Valley, CA :) 

 

Lykke til, til dere som skal på utveksling til sommeren! Dere kommer ikke til å angre, det er en kjempebra opplevelse :) 
Teksten ble veldig liten, skjønner ikke hvorfor..  

 

The year of the Dragon

På lørdag dro vi inn til LA for å se den kinesiske nyttårs parden. Det var kjempevarmt, heha. Paraden var forøverig ganske kjedelig å se på. Bilder: Lille Mexico:

Har prøvd å sove i 3 timer nå uten suksess..  Jeg bruker å være dødstrøtt klokken ni, hah. Kommer til å sove gjennom skoledagen i morgen :) 

hits