februar 2011

Bonsoir


Designet mitt er fortsatt ikke helt slik jeg vil ha det, men det får gå. Jeg skal prøve å fikse det til uka. Headeren er også bare midlertidig, jeg brukte omtrent 2 minutter på den, så er det sakt.

I morgen starter skolen igjen, kipt. Har vært veldig delig å ha denne uken fri. Har fått slappet ordentlig av og vært med venner - som jeg skrev at jeg skulle i innlegget da vinterferien startet. Har ikke fått vite noe mer om utveksling, men jeg forstår at det tar tid. På den andre siden er jeg veldig utålmodig, og kunne gjerne fått vertsfamilie snart!

Nå skal jeg kose meg med hundre franskgloser, neida.. det er bare 83(!!). Siden jeg aldri har lagt ut 'real-life'- bilder så legger ved noen bilder fra da jeg var i byen med Mathilde og Pernille.

Medalje sermoni

Meg, Mathilde

Meg, Mathilde

 

Design

Holder på å endre designet - så det vil nok se ganske rotete ut en stund.

Vinterferie


Endelig vinterferie ! Nå blir det deilig å sove lenge, slappe av og være med venner. Hva er planene deres? Dette innlegget ble veldig kort så jeg legger ved en video (fant ikke musikkvideo til denne sangen...), jeg personlig syns at denne sangen er veldig fin, jeg blir aldri lei av den heller.

Los Angeles skyline

Antelope Valley

Nå har jeg lest enda mer om Antelope Valley! Det virker som et veldig bra sted, det bor rundt 500,000 mennesker der, noe som vil si at det er ganske stort - men ikke for stort. I brosjyren står det "Seperated from the city (LA) and coastal towns by the San Gabriel Mountians and just touching the southwest rim of the Greater Mojave Desert" Videre står det at det derfor er mulighet for å stå på ski/snowboard om vinteren, men at det er forholdsvis varmt.

Skolen starter 8.august som vil si at jeg får 2 uker kortere sommerferie enn dere i Norge, men til gjengjeld får jeg sommerferie 25.mai. Det er godt å varmt der med en snittemperatur på 15 grader i Januar og hele 36 grader i august! Er det noen andre som vet hvor dere skal ?

Vet egentlig ikke hvor interessant det er for dere å vite dette.. anyways, i dag tok jeg den andre hepatitt B sprøyten, noe som vil si at jeg ikke skal ta sprøyte før til juli(dose 3), men jeg må fortsatt til a-hus/ullevål for å ta røntgen av lungene.. Jeg sa forresten at jeg skulle fikse på designet, men det må vente fordi jeg ikke har noen bilder å bruke til headeren.

Tilslutt, noen bilder fra Antelope Valley: 

California here I come !

 

Jeg er så glad at jeg ikke klarer å sitte stille! Jeg har nemmelig fått skoleplass i USA. Og jeg fikk første valget mitt, Antelope Valley School District som ligger nordøst for LA i California!

Hvis noen lurer på hvor det ligger:

Antelope Valley ligger i Los Angeles County (grått område nederst på bildet). En county er på en måte et fylke..

Og i LA county, ligger Antelope Valley her (oransje området), har hørt at det tar ca 1 time med bil til 'downtown LA'.. tviler, haha...:Sikkert mye skrivefeil og dårlig grammatikk i dette innlegget, men jeg er så sinnsykt glad at jeg ikke orker å rette. hehe.

Nytt

Jeg fikk mail av explorius i går der det sto at alle som har tatt BCG vaksinen ta røntgen av lungene sine. Grunnen er at de i USA skal vite at man ikke tar med tuberkulose inn i landet. Jahaaa, da hadde det egentlig vært bedre å ikke ta vaksinen... Jeg syns det er unødvendig at jeg må ta meg fri fra skolen for å dra til Ullevål for å ta røntgen, når jeg allerede vet at jeg ikke er smittebærer av tuberkulose, eller at jeg har det. Men det går vel greit :) hehee

Hvis noen lurer på hvorfor jeg må ta røntgen er det fordi, ca tre dager før man tar BCG vaksinen tar man en TB-test som gir utslag om man har tuberkulose viruset i seg. Om den viser negativt, som den gjør på så og si alle, kan man ta BCG vaksinen. Og som alle vet: når man tar en vaksine får man viruset fra sykdommen i seg. Når da organisasjonen krever at man tar en TB-test, før man drar inn i USA, vil den slå positivt ut og da må man dra å ta røntgen av lungene.

Over til noe annet, i kveld skal jeg spille Kurland VinterCup, som er en inne-fotballcup om ni fattar? Vet ikke om jeg gleder eller gruer meg i og med at kondisen min suger.

Ellers så gleder jeg meg til å dra til USA, drar i August så det blir bra! Til dere som vil følge meg på bloglovin så har det skjedd noe med designet som gjør at man må klikke seg inn på et innlegg for å se "bloglovin-follow-knappen," hadde vært kjekt om dere gjorde det. Og ja, jeg skal bli mye flinkere til å oppdatere, lover! Skal også få fikset på designet snart, er ganske lei av det.
Har dere noen tips som vil gjøre meg til en bedre blogger? :-)

Barcelona

 

Hva skjeeer a? Lenge siden sist

ja.

 

På utvekslingsfronten skjer det absolutt ikke noe, sjekker mailen min hver eneste dag i håp om at det ligger en mail fra explorius der. Ikke at de er treige, eller ikke gir nok informasjon, det er jo tross alt bare en uke siden jeg sendte inn søknaden, hehe, utålmodig much...?

Over til noe annet som ikke er fult så relevant på en utvekslingsblogg, men shit au. Jeg skal til Barcelona i sommerferien !! Gleder meg veldig veldig veldig mye, har alltid hatt lyst til å dra dit, så det blir bra.

Okay, det eneste jeg faktisk vet om Barcelona er at det er varmt der, de har bedre shopping enn Norge (som alle andre land), det er en stor kirke der (som jeg ikke har noe stort behov for å se), La rambla - kjent gate med butikker(?), det er starbucks der, hehe og camp nou. Det er perfekt for deg som vil ha en storby- og badeferie på en gang ! 

hits