januar 2011

Ferdig !

 

På tide med et nytt innlegg! Siden sist gang (mandag) er jeg nå helt ferdig med søknaden og skal bare scanne inn de siste arkene og sende dem til Explorius. Veldig deilig å være ferdig med den, satser på at de har all informasjonen de trenger så jeg slipper å få den i retur enda engang. Jeg har også endret Scool District listen min. Den ser nå slik ut:

  • Antelope Valley, sør i California, i nærheten av LA. Dette har vært førstevalget mitt hele tiden.
  • Alameda, San Francisco. NY, fant ut at jeg heller ville bo sør enn i Chicago
  • Phoenix, Arizona. Var egentlig andre valget mitt.

 

Fikk forresten et spørsmål fra Karianne som jeg tenkte å svare på.
Okai, dette er egentlig litt flaut, men jeg har aldri fått så dårlige karakterer som det jeg har nå. Ikke at det er sååå dårlig, men det er dårlig til å være meg. Og jeg vet egentlig ikke hva som har skjedd, i og med at jeg syns jeg har jobbet mye med skole og lekser så jeg skal skjerpe meg betraktelig dette halvåret! Nok unnskyldinger.

Jeg fikk tre 3'ere, i Engelsk (jaaa, jeg vet.. Bra jeg skal til usa neste år. haha), i Fransk 2 og i Geografi. Dette er alle fag jeg hadde 5'er i på ungdomskolen, så ja dere skjønner kanskje hvorfor jeg er irritert? Jeg gikk ned fra 4,6 til 3,8. Jeg har faktisk ikke sakt i fra om dette til Explorius, men det burde jeg nok gjøre snart.

Lykke til med å søke og alt som hører med, Karianne! Og til alle andre som skal reise, så klart.  Det er bare å stille spørsmål, jeg vet hvor viktig det har vært for meg så jeg svarer med glede!

Vaksinering

Hei hei!

Først av alt, beklager for lite oppdateringer her. Skjer ikke så mye på utvekslingsfronten nå fortiden, går bare å venter egentlig. Ellers er jeg ganske opptatt med skole, fotball og venner. I dag har jeg vært på vaksinekontoret for å ta Hepatitt A/B vaksinen. Jeg er egentlig litt redd for sprøyter, men hun som jobbet der var utrolig flink, så nå gruer jeg meg ikke til neste gang! Hvis noen lurer på om den var vond, så er svaret: NEI. Eller, det er lenge siden jeg har tatt vaksiner, men at armen er litt øm er vel helt normalt. Vaksinen skal man ta tre ganger, mellom den første og andre gangen skal det gå en måndte og mellom den andre og tredje gangen skal det gå hele 5 måneder. Det vil si at jeg rekker det akkurat, så jeg anbefaler dere som enda ikke har startet på vaksineringen å starte nå!

Haha, tar bare bilder fra google, men jeg skal skjerpe meg! (Har vel noe med at kameraet mitt suger. Tar like gode, eller burde vel si dårlige bilder som den forgje mobilen min..

Jeg skal ønske meg nytt kamera til bursdagen min som er i mars. Hvilket kamera syns dere jeg burde kjøpe? Vurderer speilrefleks, men det er så stort, kan kanskje bli tungvindt å ta det med overalt?

Twenty-eleven

 

GODT NYTT ÅR!

Håper alle hadde en fin inngang til 2011, det hadde hvertfall jeg! Nå kan jeg endelig si "i år drar jeg til usa!" Det er litt skummelt å tenke på, i og med at jeg kommer til å reise fra ting, tradisjoner og venner som jeg alltid har hatt, samtidig gleder jeg meg til å oppleve Thanksgiving, Amerikansk Jul, Spring break, homecoming, prom og alt det andre USA har å tilby. Fra 2010 sitter jeg igjen med gode venner, nye venner og ikke minst gode minner!


An optimist stays up until midnight to see the new year in. A pessimist stays up to make sure the old year leaves.

- Billy Vaughn

 

hits