Jævlig dårlig blogger

Hei hei, hvis noen i det hele tatt fortstatt stikker innom bloggen min. Hehe. 

Den siste måneden har vært kjempebra, jeg koser meg her i California! Er vel egentlig ikke noe super spesielt som har skjedd, men jeg er veldig godt inne i det amerikanske live nå, og det begynner å gå opp for meg at jeg faktisk skal hjem om 62 dager!! Veldig blandet følelse, på en side er jeg veldig klar for å kommer hjem til Norge, møte igjen familie og venner. Ikke minst spise norsk mat, hehe. Men på den andre siden kommer det ti å bli kjempe tøft å reise fra Palmdale. Alle vennene jeg har fått her som virkelig gjør året mitt uforglemmelig. Den verste følelsen er vel at jeg ikke vet når jeg kommer til å se dem igjen når jeg dra her i fra. Når jeg dro fra Norge visste jeg jo at jeg kom hjem om 10 måneder, men jeg vet jo ikke når jeg kommer tilbake hit. Oh well, skal ikke begynne å tenke for mye på det heller. 
Liten oppsummering om hva jeg har gjort er at jeg ble 18 år, vi hadde vårt Senior Pep Rally, Spring break - hvor jeg tilbrakte mesteparten av tiden i Santa Monica (Los Angeles), spist på buffalo wild wings (syktsyktsykt godt lol), funnet ut at jeg har blitt amerikansk og skriver "lol" alt for mye - kleint, kjøpt prom dress, funnet ut at jeg har alt for mye klær her nede og jeg har ingen aning om hvordan jeg skal få alt med hjem, fått beskjed om at pappa kommer til Graduation! Og fått pakke med masse påskegodt fra Norge! :) 

Nerd day:


Santa Monica


ShootingÉn kommentar

Mamma

31.mar.2012 kl.22:45

Heisann, du må slutte å kjøpe så mye klær da vet du ;-) Du kan jo be pappa ta med seg en del av tingene dine når han kommer over, eller du kan sende det du ikke trenger i posten nå snart. Det at du ikke blogger så mye viser bare at du er kommet inn i hverdagen og trives :-) Slik er det sikkert for alle andre som er på utveksling også, det er positivt. Selv om vi som leser bloggen ønsker at du oppdaterer litt oftere ;-) Ha fine dager og gode opplevelser :-))) klem fra mamma

Skriv en kommentar

hits