Hawaii

For en uke siden kom jeg hjem fra Hawaii! Hvis dere noen gang har mulighet til å dra, spesielt fremtidige utvekslingsstudenter, DRA! Det var en av de beste ukene jeg har hatt her i USA, det var rett og slett kjempebra! Vi var 100 som dro, og 53 av oss var Norske! haha, score! Jeg bodde på rom med venninen min Pernille som jeg har kjent siden barneskolen. Elise som jeg møtte på soft landing campen i NY og Kamilla som er hennes venninne. 

Hvis noen lurer på hvilket selskap de burde velge å dra med til Hawaii hadde jeg valgt BeloUSA, igjen. lederne/Guidene våres var kjempebrae, de var unge og alle hadde vært utvekslingsstudenter før så de skjønte oss. 

Noe av det vi gjorde var Surfe (kunne ikke pga kneet mitt..), Snorkle, Gå opp til en vulkan (kunne ikke pga kneet..), stranda, shoppet, pearl harbor, dro til mange kjente strender, north shore. Vi hadde et ganske tett program, men det var veldig bra. Kjedet oss ikke et sekund. Det var noe som skjedde fra vi ankom til vi dro. 

Pernille, Elise, Kamilla, meg

USS Memorial Arizona

Pernille, MegHulahula show

Japaneese pose. Rommet <3En uke vi ikke glemmer :)

Én kommentar

Marianne

12.mar.2012 kl.13:30

Så kjempefine Hawaii bilder du har tatt. Virker som om dere hadde en flott tur, en opplevelse rikere m.a.o. Lykke til videre i Amerika

Skriv en kommentar

hits