Skada

I går startet dagen som vanlig med skole. I midten av 5th period måtte jeg dra fordi jeg skulle spille en fotball kamp. Vi ankommer skolen, varmer opp og kampen starter. Etter 1 minutt, under deres første angrep hopper jeg opp for å heade ballen. Når jeg lander, lander jeg med kroppen en vei og kneet den andre. Jeg hører at det knaser, eller no, i kneet mitt og faller på bakken. Det gjorde kjempevondt men jeg kommer meg av banen, og får is til å ha på kneet. Når kampen er over (vi tapte forresten) dro jeg til legevakten (som btw er like treig som i norge).

Når vi kom til legevakten klarte jeg ikke å gå på benet mitt så jeg måtte bli rullet i rullestol. Mens vi venter på venterommet viser de et game-show på tv hvor de spør om "in what scandinavin capital can you find the kontiki museeum and vikingship museeum"  mehehe OSLO! Var til og med en som kunne svaret så jeg ble imponert. 

Så etter 3 timer venting får jeg endelig kommet inn til x-ray. Så ble jeg tatt inn på et annet rom hvor jeg fikk krykker og en "brace" til å ha over kneet mitt. Og de sa at kneet mitt var "badly sprained" som vil si noe mellom kraftig forstuet og brist.

Jeg må bruke krykker i 2 uker og jeg skal til hawaii om en uke, yay. Dro heller ikke på skolen på fredag siden jeg klarte ikke å røre beinet mitt i det hele tatt. Så nå har jeg masse make-up work siden jeg har mistet to hele skoledager (siden jeg var på Dr. Phil show på onsdag, satt på første rad, se etter meg på tv!) + 4 skoletimer. 

klageklageklage.
Men det gjør faktisk dødsvondt, har aldri hatt en skade før, så det skjer så klart i USA i den siste kampen vår. jaja. life goes on.  

Alle legene jeg møtte var forresten kjempesnille, han ene fortale meg en blonde joke: Why are all blonde jokes one-liners? So men can understand them" haha, true story. 

æææææ, klarer ikke å rotere det hah


Vet ikke om dere ser det, men det venstre kneet mitt er ca dobbelt så stort som det høyre. 


Bonus:

Urbandictionary:

Norwegians own everyone else. Norwegians do everything better. Norwegians are the Chosen Ones.

Norwegians are smart.

Norwegians > You.

2 kommentarer

:) :) :)

12.feb.2012 kl.18:54

Uff da :/ Du får ha god bedring! :)

Runa <3

12.feb.2012 kl.20:03

Auuu! Hørtes veldig vondt ut. God bedring fra alle oss Laudal folk <3

Skriv en kommentar

hits