Q&A

Anonym: Men en ting jeg lurer på, underorganisasjonen din i USA, tilbyr de utvekslingsstudenter noen felles reiser i skole ferien? F. eks tur til Hawaii eller Las Vegas eller noe? I såfall, vet du om alle stedene og skal du dra på noen av dem?
- Organisasjonen min tilbyr ikke det, nei. Men det er en organisasjon (belousa) som har reiser for utvekslingsstudenter. Det er ikke sikkert alle reisene er i skole ferien, min er ikke det (til hawaii). Vet at man kan oppleve østkysten, vestkysten, new york, los angeles og hawaii om man har lyst.  


Karoline: Hva mente du med at du valgte to forskjellige plasser i CA? Går det kun ann med explorius eller går det med de andre organisasjonene og? :)
- Det går kun ann med underorganisasjonen min, Educatius International, som om jeg ikke tar helt feil, kun samarbeider med Explorius i Norge. Og du må velge "select high school" programmet.  

 

Helene: Hei :) jeg liker bloggen din veldig, godt. jeg bare lurte på om du kjøpte Iphone i USA, eller i Norge. i så fall hvordan "bruker" du telefonen når du er i utlandet, med tanke på abonement o.l.? jeg har ikke smart telefon enda, men har tengt å kjøpe det, burde jeg vente til jeg kommer til USA( skal på utveksling 12/13)
- Jeg kjøpte iPhonen min i USA uten kontrakt, så nå betaler jeg $25 i måneden uten kontrakt for unlimited talk&text. Det er vanskelig å si egentlig. Telefonen jeg hadde i norge var "friløst" fra kontrakten så det var ikke noe problem for meg å bruke den til iPhonen kom ut.  

 

Ingrid Marie: Jeg skal på utveksling til USA til høsten og jeg reiser med Explorius. Alt av papirer ol. er ferdig og jeg venter omtrent bare på å få beskjed om vertsfamilie, men jeg lurte på om du kunne fortelle litt om hvordan du har oppfattet Explorius som organisasjon? Både positivt og negativt! :)
- Jeg har oppfattet explorius som en serriøs og hjelpsom organisasjon. De er alltid raske på å svare på mail o.l. Personlig så har jeg ikke opplevd noe negatvt med dem .  

 

Kristine: Har fulgt bloggen din en god stund nå, mye fordi jeg skal på utveksling til USA etter sommeren og jeg reiser med explorious-educatius, får derfor masse bra og nyttige tips! men lurte på en ting, hadde du noe stedsvalg? eller valgte du speiselt å komme til California, eller bare område? Kjempefint med svar=)
- Jeg valgte Antelope Valley, CA :) 

 

Lykke til, til dere som skal på utveksling til sommeren! Dere kommer ikke til å angre, det er en kjempebra opplevelse :) 
Teksten ble veldig liten, skjønner ikke hvorfor..  

 

Én kommentar

Helene

11.feb.2012 kl.10:51

Tusen takk for svarene :)

Skriv en kommentar

hits