back2school

Siste feriedag og som vanlig på søndager er jeg stuck med alt for mye lekser. Noe som er en smule kipt i og med at jeg har andre ting jeg mye heller skulle gjort, som å ta meg en tur til frisøren hvor jeg ikke har vært på seks måneder. Kanskje det blir hjemmestriping, noe jeg har angst for selv om alt er bedre enn sånn håret mitt er nå. Det at alt er åpent på søndager er noe jeg elsker ved USA!

Denne uken var det veldig mye fotball, to treninger og 3 kamper. Vi spilte først mot Pete Knight HS og tapte sånn ca 8-0, pinlig. Så på torsdag spilte vi mot Little Rock HS og vant 1-0, gjett hvem som scorte?! :) også spilte vi mot Canyon på fredag og tapte igjen. Den skolen er veldig bra i sport generelt og det var ikke en league game, så det var ikke så farlig. 

I går dro jeg med noen venner å så New Years Eve på kino, bra film :) :) 

Forresten så freaker alle ut over en vaksine her borte, eller hvis man ikke har vaksinen mot kikhoste (det er visst mange i California som har fått det nå..) innen mandag så blir man kastet ut av skolen helt til man får tatt den, og man har ingen garanti for at man får tilbake samme timeplanen som man hadde. Jeg mener, når folk begynner å spørre meg, som aldri har vært hos en doktor her borte, om hvor man kan ta vaksinen så er man ganske desperat. Jeg har vaksinen da, så ikke noe fare med meg! :) 

 

Én kommentar

Karoline

13.jan.2012 kl.21:02

Hei :)

Jeg har kjempe lyst til å dra til USA til neste år og California er ditt jeg aller mest har lyst til!

Du er utrolig heldig! hvilket selskap reiste du med?

Lurte på noen ting:

Hvordan er high school? har dere mye prøver, lekser og hvor mye?

hvordan holder du deg i aktvitet?

Driver de med cheerleading på skolen din?

Hvilken klasse går du i?

Er det ikke kjempe vanskelig og snakke engelsk? får du etterhvert flytende engelsk?

Er det sant at folk i USA er lavere enn folk i Norge haha

Er det vanskelig og få gode karakterer?

Er det dårlig miljø der, med folk som mobber (sånn du ser på filmer)

Skriv en kommentar

hits