Hei

Hei hei 

Nå er jeg fremme i Arizona etter en biltur på 7 timer. Eller, de fleste visste vel ikke engang at jeg skulle til Arizona på grunn av min dårlige blogging. Men anyways, her er jeg da. Siden sist gang jeg blogget har det egentlig ikke skjedd så mye, går i det vanlige: skole, fotball, lekser, sove. Har heller ikke tatt så mange bilder, men jeg har store planer om å lage en film fra juleferien :-) 

Vi har spilt de to første fotballkampene våres, den første vant vi lett 3-0, men så tapte vi 6-0 mot "rivalen vår". Jeg er forresten en av kapteinene på laget! :)

Vi fikk juleferie på fredag og har fri helt til 9.januar. 

I går klarte jeg å glemme nøkkel så jeg satt utenfor huset i halvannen time, uten jakke og det begynte å regne.. Jeg mener, det regner aldri her og akkurat den dagen jeg står ute regner det så klart. Men så kom postmannen med julegaver til meg så da ble jeg glad igjen ! :-) 

Nå er jeg som sakt i Arizona, og her skal jeg være frem til 27/28 desember før jeg drar å besøker tanten min og blir der til over nyttår. Kommer nok til å oppdatere en del de kommene dagene, skal blant annet til Grand Canyon! Og det er ikke så mye å finne på her, hehe.

Men det blir veldig rart å ikke feire jul med familien min, savner dere 


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

hits