I LOVE MCR

I helgen var jeg i Manchester med pappa for å se på ManUtd - Arsenal. Jeg har kanskje ikke nevnt det på bloggen, men jeg elsker fotball! Vi landet i MCR i ett- tiden, da var det rett til hotellet for så å dra opp til Old Trafford (hjemmebanen), der er det en Mega Store med alt du kan tenke deg av supporter utstyr. Det er også museum og mulighet for å få guidet tur der, i og med at jeg var der for 2 år siden droppet vi det denne gangen.
Litt av megastoren

Så dro vi videre til det sykeste kjøpesenteret jeg noen gang har vært på, der fantes alt av butikker, TopShop, Office, Hollister, River Island, HM, Jimmy Choo, Mulberry, Chanel (og mange andre dyre merker), Republic osv osv. Vi var der fra klokken 3 til klokken 10  - det sier litt. Inne på kjøpesenteret var det et eget område med barer, caféer, resturanter, Starbucks, KFC, Nando's, T.G.I Friday, Pizza Hut, Sushi sted, og mye mye mer. Det er nesten verdt å dra til Manchester kun for å besøke dette kjøpesenteret. Uten i fra ser det ut som et enormt palass, jeg fikk dessverre ikke tatt noe bilde av det men kan jo google det: The Trafford Centre. Tok noen bilder inne:

Den ene inngangen
Det siste bildet er ca halve 'food-courten', oppe og nede. Hvis man kjøpte mat fra subway, KFC, McDonalds o.l kunne man spise der, i etasjen over lå de fleste restaurantene. Som dere ser så er det h-u-g-e.

På lørdag var det tid for kamp og litt shopping i Manchester City Centre


Haha, mitt føste innlegg med mye bilder, og jeg er så amatør som det er mulig å bli på det å ta bilder så det får være unnskyldningen min :-) 

10 kommentarer

Hannah Christine

14.mar.2011 kl.23:00

Starbucks <3

Stian

14.mar.2011 kl.23:04

Åh så heldig :) Som lidenskapelig United supporter, så hadde det vært artig å sett en kamp mot et av topplaga(selv om dette var FA cupen). Har vært på Old Trafford 2 ganger, en gang mot Portsmouth i 2004 og mot Newcastle 1.serierunde i år :) Det kjøpesenteret var jeg å på. Diiiigert :D Artig å se at det er andre fotballfans som drar over neste år :)

Ajla

15.mar.2011 kl.18:17

stilig:) jeg bare lurte på en liten ting og håper du svarer:)

Var det tilfeldig at du kom til California? hvis ikke, hva var grunnen til at du kom der?

Ajla

16.mar.2011 kl.19:15

hie igjen :) hva heter hjemmesiden til den organisasonen du reiser med? Jeg søkte på "educatus" som du sa, men den var ikke der :S

Celine

18.mar.2011 kl.17:22

Hey, fin blogg! :) linker deg!

Ajla

18.mar.2011 kl.17:47

Hei igjen:) sorry hvis jeg maser, men du har seriøst hjulpet meg sykt mye så takk:) Men bare en liten ting til:) Hvor mye betalte du for å kunne velge distrikt? jeg spurte explorous og de sa at alt mellom 75 000 og 200 000 var mulig men at det kom ann på hvor du bor? Håper du kan hjelpe:) Liker bloggen din og btw:)

Rikke Cathrine

26.mar.2011 kl.21:37

Fin blogg, reiser også til USA dette året! linker deg, linke bloggen min? :)

eline i utah

02.apr.2011 kl.18:19

United leather man jacket på ene bilde? hahah duu får kjøpe deg en ekte fra skolen din i usaa :)

oda

04.apr.2011 kl.16:18

Heldig!! :D

oline

08.apr.2011 kl.10:20

Hei!

Jeg har byttet blogg (hadde http://www.olineusa.wordpress.com) til http://www.usaoline.blogg.no. Hadde deg som link på den gamle bloggen min, så har overført linkene til den nye bloggen, så har linket deg der også. Vil du linke meg tilbake, så hadde det vært supert!

Skriv en kommentar

hits